Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Frameless Whiteboarden in elke vorm! / 5-12-2017

Chameleon_Writing
Speel eindeloos met kleur, vorm en grootte. De Chameleon Writing lijn combineert de functionaliteit van een Whiteboard voor het eerst met stijlvol interieurdesign. Smit Visual beschikt als eerste en enige Nederlandse producent over de techniek om whiteboards zonder profiel te vervaardigen. Dit geeft ons de mogelijkheid om letterlijk elke gewenste vorm uit een whiteboard te snijden. En nog belangrijker: het geeft u de eindeloze creatieve vrijheid het ontwerp aan te passen aan uw eigen visie op interieur. Neem voor meer info contact met ons op.

Showroom uitverkoop! Wij maken plaats voor nieuwe collectie. / 1-12-2017

uitverkoop
Wij maken plaats voor nieuwe kantoorinrichting. Daarom gaan diverse showroom artikelen in de uitverkoop. Uw korting kan oplopen tot wel 50%. U bent welkom om te kijken of er iets voor u bij zit. Maak hiervoor een afspraak met een collega van de afdeling verkoop door te bellen met 045-5231484.

Nieuwe producten van Atelier DeBerenn / 1-07-2017

huggi_de_berenn

Verleden week bezochten we onze leverancier Huislijn/Atelier Deberenn voor een presentatie in hun showroom van hun allernieuwste producten. Deze leverancier voor kantoormeubelen staat bekend om hun uitstekende prijs kwaliteit verhouding en innovatief design. Wij waren zeer te spreken over het grote aantal nieuwigheden op het gebied van akoestische panelen, bench werkplekken, vergadertafels, krukken, kantinestoelen en bijzettafels. Maar vooral onder de indruk waren we van een aantal nieuwe privacy elementen zoals de Cara Highline met dakelement, de Huggi, en het modulair op te bouwen Chalet Modular. Wilt u meer weten over de mogelijkheden raadpleeg dan de brochures hier of maak een afspraak met een van onze adviseurs via 045-5231484 keuze 3.

Klimaatstoel Klöber: Een prettig kantoorklimaat voor iedereen! / 27-06-2017

Kloeber_Klimaatstoel

De temperatuur op de kantoorwerkplek beïnvloedt de productiviteit. Hitte of kou belasten het lichaam, de productiviteit van werknemers neemt aantoonbaar af. Terwijl vrouwen het vaker koud hebben, vinden mannen het eerder te warm – vooral in de kantoortuin is het lastig consensus te bereiken over de juiste temperatuur. Met de Klöber ‘Klimastuhl’® ligt het instellen van de optimale temperatuur binnen de strikt persoonlijke mogelijkheden van ieder individu. De ingebouwde klimaatfunctie kan verwarmen en ventileren in zitting en rug. De verwarmingsfunctie warmt tot maximaal 37°C. Dit komt overeen met de lichaamstemperatuur van een gezond mens. De ventilatiefunctie voert overtollige warmte van het lichaam af en laat het vocht in de zitting voor max. 95% en in de rug voor max. 74% verdampen.
Probeer hem nu uit in onze showroom!

Yuno Stapeltafel/Wiesner Hager bekroond met REDDOT PODUCT DESIGN 2017! / 14-04-2017

Yuno_stapeltafel_RED_Dot

De innovatieve yuno stapeltafel van Wiesner-Hager is bekroond met de internationaal felbegeerde Red Dot Award 2017. Wiesner-Hager ziet product design als een combinatie van superieur ontwerp en innovatieve functionaliteit. Yuno is hier een perfect voorbeeld van, het minimalistische ontwerp gecombineerd met een geavanceerd technologisch concept, benadrukt de sterke punten van een traditionele klaptafel maar vermijdt tegelijkertijd de zwakke punten. De extra handeling van het in- en uitklappen is niet meer nodig wat resulteert in een forse tijdsbesparing bij het (om)bouwen van tafelopstellingen. Uiterst handig: yuno kan door één persoon gehandled worden. In de vier poten zijn kleine wielen geïntegreerd. Door de speciale frameconstructie kan yuno plaatsbesparend gestapeld en opgeborgen worden. De tafels worden gekoppeld door middel van een unieke poot waarbij geen externe koppelingen nodig zijn. Wij hebben een Yuno opstelling in de showroom opgenomen. U bent van harte welkom om deze te komen bekijken.

Workspace one de thuiswerkplek van Pami / 01-04-2017

Pami_Workspace_one
Onderzoek toont aan dat meer dan de helft van de werknemers wereldwijd regelmatig thuis werkt. Maar weinigen hebben er een professionele werkplek. Net zoals op kantoor is het nochtans van belang ook thuis over een volledig ingerichte werkplek te beschikken die daarnaast ook nog ergonomisch verantwoord is. Vanuit deze achtergrond ontstond WorkSpace One: om flexibel en ergonomisch (conform ARBO in Nederland) thuis te werken.
Zodra u klaar bent met werken sluit u het deksel en alles is netjes opgeruimd. WorkSpace One past in iedere omgeving: van een moderne of landelijke woonkamer tot een creatieve flexwerkplek… dankzij de verschillende kleurencombinaties en personaliseerbare inzetstukken. Bovendien beschikt het meubel over de modernste snufjes: draadloos opladen, ingebouwde Bluetooth luidsprekers, elektrische hoogteverstelling en ledverlichting.